Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

AWBZ eigen bijdrage notaris

Op deze pagina komt u alles te weten over het AWBZ en de eigen bijdrage. Tevens vindt u hier meer informatie over de kosten van een AWBZ eigen bijdrage wijziging in uw eigen testament en eventueel in dat van uw partner.

Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten van een Notaris, bijvoorbeeld voor het wijzigen van uw testament en u ontvangt meer informatie over het AWBZ eigen bijdrage van de Notaris.

AWBZ eigen bijdrage Notaris, meer informatie:
De eigen bijdrage kan worden omzeild door een aanpassing in het testament. Ouderen kunnen daarin opnemen dat kinderen hun kindsdeel mogen opeisen als de langstlevende ouder in een verzorgingshuis wordt opgenomen.

AWBZ eigen bijdrage Notaris:
- Eigen bijdrage omzeilen door aanpassing in het testament
- Door een goed testament te maken, kan het vermogen direct na het eerste overlijden voor een groot gedeelte doorgeschoven worden naar uw kinderen. Op deze manier houdt u als langstlevende minder vermogen over en geldt er dus een lagere bijdrage. Uw vermogen komt dan direct bij uw kinderen terecht en zal niet benut kunnen worden voor de AWBZ bijdrage.

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte opvragen om achter de kosten te komen voor het wijzigen van uw testament en ontvangt u tevens meer informatie over het AWBZ wijzigingen etc.

Gratis offertes ontvangen van Notariskantoren bij u in de buurt en bespaar tot € 166,00!
Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de kosten voor het wijzigen van uw testament. Tevens kunt u meer informatie te weten komen voor het AWBZ en de eigen bijdrage voor uw eigen situatie.