Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

AWBZ eigen bijdrage

Wilt u meer informatie inwinnen over het AWBZ en de eigen bijdrage? Op deze pagina komt u alles te weten over het AWBZ en de eigen bijdrage, tips, weetjes en tevens kunt u vrijblijvende offertes opvragen bij Notariskantoren in uw eigen regio om uw eigen testament te wijzigen.

AWBZ eigen bijdrage, omzeilen:
De eigen bijdrage kan worden omzeild door een aanpassing in het testament. Ouderen kunnen daarin opnemen dat kinderen hun kindsdeel mogen opeisen als de langstlevende ouder in een verzorgingshuis wordt opgenomen.

AWBZ, eigen bijdrage voordelen:
- Eigen bijdrage omzeilen door aanpassing in het testament
- Door een goed testament te maken, kan het vermogen direct na het eerste overlijden voor een groot gedeelte doorgeschoven worden naar uw kinderen. Op deze manier houdt u als langstlevende minder vermogen over en geldt er dus een lagere bijdrage. Uw vermogen komt dan direct bij uw kinderen terecht en zal niet benut kunnen worden voor de AWBZ bijdrage.

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte opvragen om achter de kosten te komen voor het wijzigen van uw testament en ontvangt u tevens meer informatie over het AWBZ wijzigingen etc.

AWBZ eigen bijdrage, kosten besparen:
Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, zo ook binnen uw eigen regio. Vele Notariskantoren zijn bij ons aangesloten en die graag voor u klaarstaan om een vrijblijvende offerte op te stellen om uw testament te wijzigen of meer informatie te verschaffen over het AWBZ eigen bijdrage.


Gratis offertes ontvangen van Notariskantoren bij u in de buurt en bespaar tot € 159,00!

Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de kosten voor het wijzigen van uw testament. Tevens kunt u meer informatie te weten komen voor het AWBZ en de eigen bijdrage voor uw eigen situatie.