Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Handtekening laten legaliseren

Een handtekening laten legaliseren? Een handtekening laten legaliseren kan bij de notaris maar hier worden wel kosten voor in rekening gebracht. De kosten om een handtekening te laten legaliseren zijn goed in de hand te houden als u zelf weet hoe u de offertes kunt vergelijken.


Voor het handtekening laten legaliseren moet u het volgende meenemen naar de notaris:

 - De te legaliseren handtekening
 - Een geldig legitimatiebewijs

Een handtekening laten legaliseren is makkelijk. In het bijzijn van de notaris of een van zijn medewerkers zet je je handtekening en toont u uw legitimatiebewijs. Vervolgens zal de notaris de handtekening laten legaliseren. Bent u benieuwd naar de kosten van een notaris voor het handtekening laten legaliseren? Vul dan hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste kosten van een notaris voor het handtekening laten legaliseren.
 
Handtekening laten legaliseren:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de prijs van een handtekening laten legaliseren, dat is logisch want de ene notaris kan hiervoor een stuk goedkoper zijn dan de andere notaris.


Handtekening laten legaliseren vergelijken:

Wat wij u aanraden is goed de prijs van een handtekening laten legaliseren te vergelijken. Door offertes naast elkaar te houden en op te vragen kunt u wel tot 70% op de totale prijs van een handtekening laten legaliseren besparen.


Handtekening laten legaliseren, meer informatie TIP!

Als u na het invullen van onderstaande formulier offertes voor het handtekening laten legaliseren bij een notaris toegestuurd krijgt is het verstandige deze goed door te nemen. Eventuele veranderingen of onduidelijkheden kunt u bespreken met het notariskantoor waarvan u offertes voor het handtekening laten legaliseren heeft ontvangen.

Bespaar nu door hier offertes aan te vragen om uw handtekening te laten legaliseren!