Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Handtekening legaliseren bij Notaris

U kunt een handtekening laten legaliseren bij een notaris bij u in de buurt. De randvoorwaarden en voordelen van een handtekening laten legaliseren bij een notaris bij u in de buurt kunt u hieronder teruglezen. Daarbij kunt u simpel en eenvoudig offertes aanvragen bij notarissen!


Handtekening legaliseren bij een notaris:

Steeds meer Nederlanders vergelijken de prijs van een handtekening legaliseren, dat is logisch want de ene notaris kan hiervoor een stuk goedkoper zijn dan de andere notaris.


Voor het handtekening legaliseren bij een notaris moet u het volgende meenemen naar de notaris:

 - De te legaliseren handtekening
 - Een geldig legitimatiebewijs

Een handtekening legaliseren is makkelijk. In het bijzijn van de notaris of een van zijn medewerkers zet je je handtekening en toont u uw legitimatiebewijs. Vervolgens zal de notaris de handtekening legaliseren. Bent u benieuwd naar de kosten van een notaris voor het handtekening legaliseren? Vul dan hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste kosten van een notaris voor het handtekening legaliseren bij de notaris.
 
Kosten handtekening legaliseren bij een notaris vergelijken:
Wat wij u aanraden is goed de prijs van een handtekening legaliseren te vergelijken. Door offertes naast elkaar te houden en op te vragen kunt u wel tot 70% op de totale prijs van een handtekening legaliseren besparen, soms wel tot honderden euro’s!


Handtekening legaliseren bij een notaris, meer informatie TIP!

Als u na het invullen van onderstaande formulier offertes voor het handtekening legaliseren bij een notaris toegestuurd krijgt is het verstandige deze goed door te nemen. Eventuele veranderingen of onduidelijkheden kunt u bespreken met het notariskantoor waarvan u offertes voor het handtekening legaliseren heeft ontvangen.

Bespaar tot wel 50% op een handtekening legaliseren bij een notaris bij u in de buurt!