Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Handtekening legaliseren door Notaris

Op zoek naar een goedkope manier om uw handtekening te laten legaliseren door een notaris? Bekijk deze site en zie de mogelijkheden en randvoorwaarden om een handtekening te legaliseren door een notaris zelf.

Voor het handtekening legaliseren moet u het volgende meenemen naar de notaris:
 - De te legaliseren handtekening
 - Een geldig legitimatiebewijs

Een handtekening legaliseren is makkelijk. In het bijzijn van de notaris of een van zijn medewerkers zet je je handtekening en toont u uw legitimatiebewijs. Vervolgens zal de notaris de handtekening legaliseren. Bent u benieuwd naar de kosten van een notaris voor het handtekening legaliseren door een notaris? Vul dan hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste kosten van een notaris voor het handtekening legaliseren door een notaris.
 
Handtekening legaliseren door een notaris:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de prijs van een handtekening legaliseren, dat is logisch want de ene notaris kan hiervoor een stuk goedkoper zijn dan de andere notaris.


Kosten handtekening legaliseren door een notaris vergelijken:

Wat wij u aanraden is goed de prijs van een handtekening legaliseren te vergelijken. Door offertes naast elkaar te houden en op te vragen kunt u wel tot 70% op de totale prijs van een handtekening legaliseren door een notaris besparen, soms wel tot honderden euro’s!


Handtekening legaliseren door een notaris, meer informatie TIP!

Als u na het invullen van onderstaande formulier offertes voor het handtekening legaliseren bij een notaris toegestuurd krijgt is het verstandige deze goed door te nemen. Eventuele veranderingen of onduidelijkheden kunt u bespreken met het notariskantoor waarvan u offertes voor het handtekening legaliseren heeft ontvangen.

Bespaar tot wel 60% op een handtekening legaliseren bij een notaris bij u in de buurt!