Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten feitelijke vereniging

Op zoek naar de kosten van een feitelijke vereniging, dan helpen wij u graag verder. Hieronder leest u meer informatie over de kosten feitelijke vereniging en komt u achter de laagste kosten feitelijke vereniging door hieronder het formulier in te vullen. De rechtsvorm van de vzw biedt heel wat voordelen (rechtspersoonlijkheid, duidelijk geheel van regels, positief imago, ...). Maar die voordelen hebben ook een keerzijde: als u een vzw wil oprichten, moet u een aantal formaliteiten vervullen, die kosten meebrengen. Daarom is het nuttig dat u de kosten afweegt tegen de baten vóór u een beslissing neemt.

Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een feitelijke vereniging, dat is logisch want hiermee bespaart u tot honderden euro’s.

Kosten feitelijke vereniging:
- Notariskosten tussen de 200 en 500 euro (offertes opvragen)
- Inschrijving Kamer van Koophandel (KvK) 25 euro
- Overige kosten 100 euro

Kosten feitelijke vereniging:
- Bestuurskosten 1500 euro
- Bankkosten 100 euro
- Vergaderkosten 400 euro
- Drukwerk 100 / 1000 euro
- Instandhouding rechtspersoon 50 euro
- Jaarlijkse bijdrage Kamer van Koophandel (KvK) 25 euro


Kosten feitelijke vereniging TIP:
Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, zo ook binnen uw eigen regio. Door hieronder het formulier in te vullen krijgt u automatisch vrijblijvende offertes toegezonden van Notariskantoren binnen uw eigen regio. Zo komt u gemakkelijk achter de laagste kosten feitelijke vereniging.

Bespaar tot 300 euro op de kosten feitelijke vereniging door vrijblijvende offertes op te vragen!