Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Assen

Assen is een gemeente en stad in het noorden van de Nederlandse provincie Drenthe, waarvan het de hoofdstad is. De oppervlakte van de gemeente is 83,5 km². Op 28 augustus 2007 werd de 65.000e inwoner geboren. Anno 2013 telt Assen 67.000 inwoners. Een inwoner van Assen wordt een Assenaar genoemd.  Assen maakt samen met onder meer Groningen deel uit van de regiovisie Groningen-Assen.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Assen en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Assen en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Assen  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Assen, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Assen, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Assen:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Assen zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Assen zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Assen zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Assen:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Assen. De kosten van een hypotheekakte in Assen kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Assen te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Assen TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Laagste kosten voor een hypotheekakte bij een notariskantoor uit Assen meer als u onderstaand een gratis en vrijblijvende offerte aanvraagt.