Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Delft

Bent u op zoek naar de kosten van een hypotheekakte in Delft? Dan bent u hier op het juiste adres beland en kunt u alle informatie over de kosten van een hypotheekakte uit Delft terug vinden.

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland en is gelegen aan de Schie. Op 1 augustus 2013 telde de gemeente Delft 98.830 inwoners (bron: CBS).

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Delft en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Delft en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Delft  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Delft, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Delft, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Delft:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Delft zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Delft zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Delft zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Delft:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Delft. De kosten van een hypotheekakte in Delft kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Delft te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Delft TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Een offerte aanvragen met de kosten voor een hypotheekakte in Delft is vrijblijvend.