Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Dordrecht

Dordrecht is met zijn 118.702 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) de vierde stad van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden, waar Dordrecht deel van uitmaakt, is met ongeveer 280.000 inwoners de 9de van Nederland. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas bij Kmr 975. De gemeente Dordrecht omvat het gehele Eiland van Dordrecht. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. De schrijfwijze "Dordtrecht" wordt ook nog veel gebruikt.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Dordrecht en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Dordrecht en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Dordrecht  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Dordrecht, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Dordrecht, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Dordrecht:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Dordrecht zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Dordrecht zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Dordrecht zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Dordrecht:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Dordrecht. De kosten van een hypotheekakte in Dordrecht kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Dordrecht te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Dordrecht TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Wacht niet langer en profiteer meteen van lage kosten voor een hypotheekakte in Dordrecht!