Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Eindhoven

De gemeente Eindhoven omvat naast de gelijknamige stad Eindhoven tevens het dorp Acht. Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland naar inwonertal. De gemeente telt 220.309 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) op een grondgebied van 88,84 km².

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Eindhoven en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Eindhoven en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Eindhoven  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Eindhoven, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Eindhoven, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Eindhoven:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Eindhoven zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Eindhoven zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Eindhoven zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Eindhoven:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Eindhoven. De kosten van een hypotheekakte in Eindhoven kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Eindhoven te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Eindhoven TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

De kosten voor een hypotheekakte kunt u snel en eenvoudig aanvragen via onderstaande formulier!