Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Emmen

Emmen s een gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Drenthe en heeft een oppervlakte van 350 km², waarmee het de grootste gemeente van Drenthe is. Qua oppervlakte is Emmen na Súdwest-Fryslân, Noordoostpolder en Hollands Kroon de vierde gemeente van Nederland. De hoofdstad van de gemeente is het gelijknamige. Emmen en op 1 augustus 2013, telde de gemeente 108.132 inwoner.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Emmen en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Emmen en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Emmen  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Emmen, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Emmen, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Emmen:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Emmen zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Emmen zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Emmen zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Emmen:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Emmen. De kosten van een hypotheekakte in Emmen kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Emmen te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Emmen TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Aanvragen van offertes met daarin de kosten voor een hypotheekakte in Emmen is gratis en vrijblijvend!