Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Epe

Epe is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, in het noordoostelijke deel van de Veluwe. De gemeente telt 32.352 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 157,25 km². De hoofdplaats van de gemeente is het gelijknamige dorp Epe.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Epe en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Epe en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Epe  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Epe, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Epe, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Epe:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Epe zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Epe zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Epe zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Epe:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Epe. De kosten van een hypotheekakte in Epe kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Epe te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Epe TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Vraag nu nog offertes aan met de kosten voor een hypotheekakte uit Epe!