Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Gouda

Gouda is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De stad ligt in het stedelijk gebied de Randstad en is in inwonertal de 48e gemeente van Nederland en de 12e gemeente van Zuid-Holland. De gemeente telt 70.981 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) op een grondgebied van 16,92 km². Gouda heeft een regiofunctie binnen het Groene Hart, waar het qua inwoners de op één na grootste gemeente is (na Alphen aan den Rijn, dat als afzonderlijke stad overigens iets kleiner is).

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Gouda en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Gouda en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Gouda  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Gouda, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Gouda, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Gouda:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Gouda zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Gouda zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Gouda zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Gouda:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Gouda. De kosten van een hypotheekakte in Gouda kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Gouda te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Gouda TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

De kosten van een hypotheekakte in Gouda vergelijken is nog nooit zo simpel geweest!