Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Haarlem

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt 154.352 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Haarlem en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Haarlem en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Haarlem  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Haarlem, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Haarlem, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Haarlem:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Haarlem zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Haarlem zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Haarlem zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Haarlem:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Haarlem. De kosten van een hypotheekakte in Haarlem kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Haarlem te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Haarlem TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

De kosten van een hypotheekakte in Haarlem uitzoeken is gratis en vrijblijvend te regelen via onderstaande formulier!