Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een Nederlandse droogmakerij en gelijknamige gemeente in het zuiden van de Nederlandse provincie Noord-Holland. In de eeuwen voor de droogmaking in de jaren 1849-1852 was het Haarlemmermeer een enorme watervlakte. De Haarlemmermeer is omgeven door een ringvaart. In het noordoosten van de gemeente ligt de Luchthaven Schiphol. De gemeente telt 144.153 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS). De grootste plaats, Hoofddorp, telt ongeveer 73.000 inwoners. Op 29 augustus 2007 werd in Hoofddorp de 140.000e inwoner van de gemeente geboren.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Haarlemmermeer en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Haarlemmermeer en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Haarlemmermeer  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Haarlemmermeer, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Haarlemmermeer, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Haarlemmermeer:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Haarlemmermeer zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Haarlemmermeer zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Haarlemmermeer zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Haarlemmermeer:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Haarlemmermeer. De kosten van een hypotheekakte in Haarlemmermeer kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Haarlemmermeer te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Haarlemmermeer TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Vergelijk hier de laagste kosten van een notariskantoorkantoor uit de Haarlemmermeer door het onderstaande formulier in te vullen.