Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Heerlen

Heerlen is een stedelijke gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek. Op 1 augustus 2013 had Heerlen 88.461 inwoners (bron: CBS). De gemeente is daarmee de vierde in grootte van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Heerlen en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Heerlen en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Heerlen  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Heerlen, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Heerlen, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Heerlen:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Heerlen zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Heerlen zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Heerlen zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Heerlen:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Heerlen. De kosten van een hypotheekakte in Heerlen kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Heerlen te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Heerlen TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

De kosten van een hypotheekakte in Heerlen zijn goed in de hand te houden als u de offertes aanvraagt via onderstaande formulier!