Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Hilversum

Hilversum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'. De gemeente Hilversum heeft 86.279 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) op een oppervlakte van 46,19 km² (waarvan 0,21 km² water).
 
Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Hilversum en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Hilversum en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Hilversum  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Hilversum, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Hilversum, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Hilversum:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Hilversum zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Hilversum zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Hilversum zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Hilversum:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Hilversum. De kosten van een hypotheekakte in Hilversum kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Hilversum te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Hilversum TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

De kosten van een hypotheekakte in Hilversum vergelijken door middel van onderstaande formulier, wacht niet langer!