Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en ook de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden. Eind 2012 telde de gemeente 95.321 inwoners. Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. De stad is een van de Friese elf steden.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Leeuwarden en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Leeuwarden en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Leeuwarden  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Leeuwarden, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Leeuwarden, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Leeuwarden:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Leeuwarden zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Leeuwarden zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Leeuwarden zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Leeuwarden:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Leeuwarden. De kosten van een hypotheekakte in Leeuwarden kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Leeuwarden te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Leeuwarden TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Bespaar tot 300 euro op de kosten van een hypotheekakte in Leeuwarden door offertes op te vragen!