Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De eerste bewoners kwamen op 28 september 1967 en op 1 januari 1980 werd Lelystad een gemeente. De stad telt 76.081 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS). Tot aan de instelling van de provincie Flevoland op 9 januari 1986 was Lelystad niet provinciaal ingedeeld.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Lelystad en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Lelystad en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Lelystad  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Lelystad, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Lelystad, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Lelystad:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Lelystad zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Lelystad zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Lelystad zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Lelystad:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Lelystad. De kosten van een hypotheekakte in Lelystad kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Lelystad te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Lelystad TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

U krijgt vrijblijvende offertes toegezonden van notariskantoren uit Lelystad met daarin kosten van een hypotheekakte.