Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een gemeente in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland, daar waar Nederland op zijn smalst is. De fusiegemeente heeft 93.843 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) en is daarmee in dit opzicht de derde gemeente van Nederlands-Limburg, na Maastricht en Venlo. Zij behoort samen met de gemeenten Vaals, Echt-Susteren en Gulpen-Wittem tot de enige vier gemeenten van Nederland die zowel aan Duitsland als aan België grenzen.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Sittard-Geleen en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Sittard-Geleen en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Sittard-Geleen  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Sittard-Geleen, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Sittard-Geleen, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Sittard-Geleen:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Sittard-Geleen zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Sittard-Geleen zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Sittard-Geleen zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Sittard-Geleen:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Sittard-Geleen. De kosten van een hypotheekakte in Sittard-Geleen kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Sittard-Geleen te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Sittard-Geleen TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Vul nu onderstaande formulier in en binnen 24 uur ontvangt u ongeveer 3 offertes in uw e-mail met de kosten voor een hypotheekakte uit Sittard-Geleen.