Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Tilburg

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. De stad had op 1 januari 2012 188.550 inwoners.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Tilburg en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Tilburg en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Tilburg  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Tilburg, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Tilburg, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Tilburg:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Tilburg zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Tilburg zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Tilburg zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Tilburg:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Tilburg. De kosten van een hypotheekakte in Tilburg kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Tilburg te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Tilburg TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Vul nu nog het onderstaande offerteformulier in en ontvang minimaal 5 offertes met de kosten voor een hypotheekakte in Tilburg gratis in uw e-mail en bespaar hiermee minimaal 50% aan de kosten voor een hypotheekakte in Tilburg.