Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Utrecht

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 323.617 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Utrecht en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Utrecht en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Utrecht  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Utrecht, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Utrecht, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Utrecht:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Utrecht zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Utrecht zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Utrecht zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Utrecht:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Utrecht. De kosten van een hypotheekakte in Utrecht kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Utrecht te vergelijken door offertes op te vragen

Kosten hypotheekakte Utrecht TIP:

Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Vul nu nog het onderstaande offerteformulier in en ontvang minimaal 5 offertes met de kosten voor een hypotheekakte in Utrecht gratis in uw e-mail en bespaar hiermee minimaal 50% aan de kosten voor een hypotheekakte in Utrecht.