Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Venlo

Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg en, na Maastricht, de tweede qua inwonertal van de Nederlandse provincie Limburg. Op 1 mei 2012 telde de gemeente volgens de eigen website 99.895 inwoners.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Venlo en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Venlo en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Venlo  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Venlo, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Venlo, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Venlo:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Venlo zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Venlo zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Venlo zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Venlo:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Venlo. De kosten van een hypotheekakte in Venlo kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Venlo te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Venlo TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

Direct profiteren en besparen op de kosten van een hypotheekakte in Venlo kan door middel van het invullen van onderstaande formulier.