Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Vlaardingen

Vlaardingen is een stad en gemeente aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De gemeente telt 70.863 inwoners (1 augustus 2013, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 26,71 km².

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Vlaardingen en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Vlaardingen en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Vlaardingen  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Vlaardingen, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Vlaardingen, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Vlaardingen:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Vlaardingen zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Vlaardingen zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Vlaardingen zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Vlaardingen:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Vlaardingen. De kosten van een hypotheekakte in Vlaardingen kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Vlaardingen te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Vlaardingen TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. 

De kosten voor een hypotheekakte in Vlaardingen vergelijken kunt u doen door het invullen van het onderstaande formulier.