Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten hypotheekakte Zaandam

Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland die in 1974 is opgegaan in de gemeente Zaanstad en daar sinds 14 november 2011 de hoofdplaats van is. Het is, qua aantal inwoners, de grootste plaats binnen die gemeente (de plaats met de grootste oppervlakte is Assendelft). Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan. De stad heeft 72.597 inwoners (1 januari 2010) en beschikt over twee spoorwegstations: Station Zaandam en Station Zaandam Kogerveld.

Wij hebben een ruime database met notariskantoorkantoren die lage kosten voor een hypotheekakte aanbieden, waaronder diverse in Zaandam en omgeving. Hieronder bespreken we enkele werkzaamheden van een notariskantoor uit Zaandam en  kunt u de laagste kosten van een hypotheekakte in Zaandam  en omgeving gratis en vrijblijvend aanvragen.

Kosten hypotheekakte Zaandam, enkele onderdelen:
- Honorarium Notaris
- Recherchekosten van het kadaster
- Royementskosten
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW)
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster

Kosten hypotheekakte Zaandam, uitgebreid:
- Honorarium Notaris tot 320 euro
- Recherchekosten van het kadaster tot 50 euro
- Royementskosten tot 40 euro
- Werkzaamheden van de akte door de Notaris tot 70 euro
- Inschrijfkosten kadaster hypotheekakte 120 euro
- De Bruto Toegevoegde Waarde (BTW), er wordt BTW gerekend op het totaalbedrag
- Kosten van een doorhaling bij het kadaster tot 2,50 euro

Notaris kosten hypotheekakte Zaandam:
De notaris kosten voor een hypotheekakte in Zaandam zijn aftrekbaar mits deze voldoen aan een aantal voorwaarden. De afsluit kosten voor de hypotheekakte in Zaandam zijn voor maximaal 1,5% aftrekbaar. De afsluit kosten van een hypotheekakte in Zaandam zijn over het algemeen 1% van de totale lening.

Kosten hypotheekakte Zaandam:
Verstandig is om goed de kosten van een hypotheekakte te vergelijken, zo ook in Zaandam. De kosten van een hypotheekakte in Zaandam kan bij de ene Notaris ongeveer 750 euro zijn maar bij de andere Notaris ook weer 1500 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten van een hypotheekakte in Zaandam te vergelijken door offertes op te vragen.

Kosten hypotheekakte Zaandam TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een hypotheekakte, dat is logisch want dit kan tot 70% besparen. Wilt u graag de kosten van een hypotheekakte te weten komen voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op.