Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten koper samenlevingscontract

Op zoek naar de kosten koper van een samenlevingcontract dan helpen wij u graag verder. Hieronder leest u meer informatie over de kosten kopen samenlevingscontract en komt u achter de laagste kosten van een samenlevingscontract door hieronder het formulier in te vullen.

Kosten koper samenlevingscontract, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

Een samenlevingscontract is uitermate geschikt en ook zeker aan te raden wanneer u en uw partner gaan samenwonen. Een samenlevingscontract opstellen doet u bij de Notaris. De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract is 250 euro, vaak is het ook handig om er een testament bij te nemen, overleg hieronder over de prijzen en mogelijkheden bij de Notaris bij u in de omgeving.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Kosten koper samenlevingscontract:
Zoals vermeld is het niet verplicht om een samenlevingscontract op te stellen wanneer u een huis gaat kopen of gekocht heeft, wel is het handig om dit te doen. Een samenlevingscontract is zeker aan te raden en kost niet al teveel geld wanneer u dit laat opstellen, tevens legt u dan de afspraken vast voor de huishouding.

Kosten koper samenlevingscontract TIP:
Op zoek naar de kosten koper samenlevingscontract, vul dan vrijblijvend hieronder uw gegevens in. De toegestuurde offertes zijn gratis en vrijblijvend.