Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Oprichten vereniging kosten van een notaris

Wilt u een vereniging oprichten? Hiervoor heeft u een Notaris nodig. Op deze pagina komt u alles te weten over de kosten van een Notaris voor het oprichten van een vereniging en komt u achter de exacte kosten van een Notaris voor het oprichten van een vereniging bij u in de buurt.

Wij hebben een groot netwerk van wel meer dan 500 Notariskantoren, ook bij u in de buurt. Vul hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste kosten van een Notaris voor het oprichten van een vereniging.

Bij het oprichten van een vereniging kan een Notaris adviseren bij:
-
Het opstellen van statuten en huishoudelijke regelementen
- Benoemen organen/onderdelen binnen de vereniging
- Bestuurlijke aansprakelijkheid
- Financiële afhandelingen

Wanneer u een vereniging op wilt richten begint u met het vaststellen van een duidelijk doel, meestal is een hobby, levensbeschouwing of politieke overtuiging het uitgangspunt voor het oprichten van een vereniging.

Kosten Notaris oprichten vereniging TIP:
Door een vrijblijvende offerte op te vragen hieronder wordt u automatisch benaderd door Notarissen bij u in de buurt. Op deze manier komt u achter de exacte kosten maar ook de laagste kosten van een Notaris voor het oprichten van een vereniging. Dit kan wel tot 70% besparen op de kosten Notaris oprichten van een vereniging.