Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten notaris recht op overpad

Bent u op zoek naar een Notaris die voor u het recht van overpad vastlegt? Bij het recht van overpad is er sprake van een inperking van rechten van eigenaar en gebruiker. Het betekent dat anderen (meestal de buren) niet mogen worden gehinderd bij het oversteken van het betreffende stuk grond.
Hieronder leest u alle informatie over de kosten Notaris recht van overpad, ook komt u achter de laagste kosten Notaris recht van overpad door hieronder een vrijblijvende offerte op te vragen. Binnen 2 minuten komt u achter de laagste kosten van een Notaris voor het recht van overpad.


U heeft recht op overpad wanneer:
-
Een openbare weg op redelijke wijze alleen over een bepaald grondstuk te bereiken is
-
Als er werkzaamheden voor bijvoorbeeld een verbouwing moet verrichten en tijdelijk daarvoor over de grond van de buurman moet.

Wanneer een gebruiker geen belang meer heeft op dit recht, kan het recht van overpad worden opgeheven. Bijvoorbeeld als er een alternatieve route is ontstaan.

Kosten Notaris recht van overpad TIP:
Vergelijk goed de kosten van een Notaris voor het recht van overpad, dit kan wel tot honderden euro’s schelen. Hieronder komt u achter de exacte kosten van de Notaris voor het recht van overpad bij u in de buurt.
Wij hebben een groot netwerk door de jaren heen opgebouwd van Notariskantoren, ook bij u in de buurt. Duizenden hebben gebruik gemaakt van dit systeem en wij kregen een 9 als beoordeling voor dit systeem!