Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Trouwen notaris kosten

Gaat u trouwen, en bent u opzoek naar een Notaris, hier kunt u op Notaris kosten besparen! De kosten van een Notaris zijn erg gevarieerd, en wanneer u gaat trouwen heeft u al kosten genoeg. Daarom is het aan te raden om meerdere offertes om de Notaris te vinden die binnen uw kosten plaatje past.
Hieronder leest u meer informatie over de kosten van een Notaris voor het trouwen, maar ook komt u achter de laagste kosten Notaris trouwen binnen uw eigen regio door offertes op te vragen, en dat kan natuurlijk bij NotarisPrijs.nl!

Een Notaris kan u helpen bij het vastleggen van de huwelijksvoorwaarden die kunnen bestaan uit o.a.:
- Verdeling pensioenrecht
- Regeling omtrent eigendomen bezittingen en schulden
- Regeling omtrent verdeling van de kosten van het huishouden

Een Notaris kan u tevens advies geven over:
- Samenwonen
- Trouwen of geregistreerd partnerschap
- Internationale huwelijken en partnerschappen
Bij het opmaken van huwelijksvoorwaarden kan worden afgeweken van de wettelijke algehele gemeenschap van goederen. Nederland is een van de weinige landen in de wereld, waar je automatisch in algehele gemeenschap van goederen trouwt.

Kosten Notaris trouwen weten?
Vul hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste kosten Notaris trouwen binnen uw eigen regio. Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, ook binnen uw eigen regio. Op deze manier krijgt u vrijblijvende offertes via mail toegezonden van Notariskantoren en kunt u tot honderden euro’s gemakkelijk besparen.
Vraag dan hier gratis een vrijblijvende offerte aan voor de Notaris kosten bij trouwen.