Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Uitschrijven hypotheek kosten notaris

Wanneer u van plan bent om een hypotheek uit te schrijven, dan heeft u een Notaris nodig. Een Notaris kost nou eenmaal geld, daarom is het verstandig om goed de kosten van een Notaris voor het uitschrijven van een hypotheek met elkaar te vergelijken en dat kan hieronder.

Wanneer u de hypotheek volledig heeft  afgelost bij de geldverstrekker, dan kunt u uw hypotheek door een Notaris laten uitschrijven (royeren/doorhalen) uit het Kadaster.
Waarom zou u een inschrijving van een hypotheek doorhalen? Door het doorhalen van een hypotheek zal niet alleen een nieuwe hypotheekaanvraag sneller gaan, maar het kan u ook nog eens honderden euro’s besparen. Dit komt doordat u het doorhalen van de akte zelf in de hand heeft. Bij een eventuele verkoop in de toekomst, zal de kopende partij een Notaris aanwijzen die in veel gevallen duurder zal zijn.

Gratis offertes ontvangen voor het uitschrijven hypotheek van Notarissen bij u in de buurt:
Een royement (of doorhaling) is al beschikbaar vanaf €95. Vul hiervoor vrijblijvend onderstaand formulier in en ontvang een aanbieding van de goedkoopste Notaris per mail.