Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten oprichten cooperatie

Op zoek naar de kosten voor het oprichten van een coöperatie, dan bent u bij ons op het juiste adres. Een coöperatie is rechtsvorm die uitermate geschikt is voor kleinschaliger samenwerkingsvormen. De Ondernemerscoöperatie heeft een model ontwikkeld voor een coöperatie om met een aantal zzp’ers, freelancers of kleinere ondernemers gezamenlijk opdrachten te kunnen uitvoeren. De leden van de coöperatie kunnen daarnaast gewoon hun eigen ondernemersactiviteiten blijven uitvoeren.

De gemiddelde kosten voor het oprichten van een coöperatie bij de Notaris zit tussen de 600 en 900 euro. Wij raden altijd aan om eerst vrijblijvende offertes op te vragen.

Kosten oprichten coöperatie vergelijken:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten voor het oprichten van een coöperatie. Dat is logisch want hiermee kunt u tot honderden euro’s besparen.


Kosten oprichten coöperatie TIP:
Vul hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste kosten voor het oprichten van een coöperatie binnen uw eigen regio en voor uw eigen situatie. Vergelijk de kosten oprichten van een coöperatie goed, hiermee kunt u tot 70% besparen.

Bespaar tot 300 euro op de kosten van het oprichten van een coöperatie door offertes op te vragen!