Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract aftrekbaar

Wilt u graag weten of de kosten van een samenlevingscontract aftrekbaar zijn, dan bent u bij ons op het juiste adres. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de exacte informatie en de kosten.


Kosten samenlevingscontract aftrekbaar:
Zoals we hierboven hebben besproken is het niet mogelijk om de kosten samenlevingscontract aftrekbaar te maken bij de belastingdienst. Hieronder bespreken we enkele onderdelen van een samenlevingscontract en komt u achter de laagste kosten samenlevingscontract voor uw eigen situstie door offertes op te vragen.
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 175 euro zijn maar ook 350 euro.

Kosten samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Kosten samenlevingscontract aftekbaar, vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Vergelijk hieronder de samenlevingscontract kosten voor uw eigen situatie. De toegestuurde offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend.

Kosten samenlevingscontract aftrekbaar TIP:
Zoals u hierboven kunt lezen zijn de kosten van een samenlevingscontract niet aftrekbaar, wel kunt u flink besparen op de kosten van een samenlevingscontract door de offertes naast elkaar te houden.

Wij hebben een ruime database met Notarissen die bij ons zijn aangesloten en die u graag een vrijblijvende offerte willen toezenden.