Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract en 2 testamenten

Wilt u graag de kosten weten van een samenlevingscontract en twee testamenten dan bent u bij ons op het juiste adres. Hieronder leest u meer informsatie over de kosten samenlevingscontract en 2 testamenten, tevens kunt u de kosten opvragen door offertes op te vragen.

Kosten samenlevingscontract en 2 testamenten, meer informatie:
Het huwelijk en het 2 testamenten zijn in veel opzichten gelijk. Bij een huwelijk of 2 testamenten leggen partners hun relatie vast bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. De partners krijgen een aantal rechten en plichten ten opzichte van elkaar. Zoals het recht om elkaars achternaam te gebruiken en de plicht elkaar te onderhouden.

Samenlevingscontract enkele onderdelen m.b.t. de inhoud:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 175 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Kosten samenlevingscontract en 2 testamenten vergelijken:
De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract zijn tussen de 175 en 400 euro. Zoals u ziet zit hier een behoorlijk verschil in en is het zeker aan te raden om de kosten van een samenlevingscontract te vergelijken om achter de laagste samenlevingscontract kosten te komen.

Kosten samenlevingscontract en 2 testamenten TIP:
Bent u benieuwd naar de exacte kosten van een samenlevingscontract voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten samenlevingscontract, u krijgt 6 vrijblijvende offertes toegezonden van Notarissen bij u in de omgeving.