Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract huishouding

In een samenlevingscontract legt u ook vast wat er met uw huishouding gedaan gaat worden. Zo wie legt wat in en wat gebeurt er als er één zonder werk komt te zitten. Tevens kunt u dan afspreken of bijvoorbeeld de kosten van een huishouding naar rato van inkomen is.

Bent u benieuwd naar de kosten samenlevingscontract huishouding, dan kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen bij Notariskantoren in uw eigen regio.

Kosten samenlevingscontract huishouding, onderdelen:
Hieronder geven wij enkele onderdelen van een samenlevingscontract dat in de aktes komen te staan:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract waar u de huishouding in vast legt

Kosten samenlevingscontract huishouding vergelijken:
Wilt u graag de kosten weten van een samenlevingscontract en huishouding, dan kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen. Vergelijk de toegestuurde offertes goed, dit kan tot honderden euro’s besparen op de kosten samenlevingscontract en dat uw huishouding gaat regelen.

Kosten samenlevingscontract huishouding TIP:
Bent u benieuwd naar de exacte kosten van een samenlevingscontract voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten samenlevingscontract, u krijgt 6 vrijblijvende offertes toegezonden van Notarissen bij u in de omgeving.