Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract Notaris

Een samenlevingscontract sluit u af bij de Notaris, maar welke Notaris is nou het goedkoopste en welke is betrouwbaar? Wij hebben verschillende Notariskantoren in onze database staan, door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten van een samenlevingscontract bij de Notaris in uw eigen omgeving..

Samenlevingscontract bij de Notaris, enkele vraagstukken:
- Bankrekeningen delen?
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.) regelen?
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)?
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract bij de Notaris zit tussen de 175 en 450 euro, zoals u ziet verschilt dit enorm in prijs, daarom raden wij altijd aan om vrijblijvende offertes op te vragen bij Notarissen bij u in de omgeving. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kosten samenlevingscontract bij de Notaris in uw omgeving.

Samenlevingscontract voordelen:
- Duidelijke afspraken
- Verbintenis
- Kosten vastleggen
- Afspraken over huishouding

Kosten samenlevingscontract Notaris besparen:
Wij hebben een ruime database met Notariskantoren, zo ook binnen uw eigen regio. Wilt u graag de kosten van een samenlevingscontract bij de Notaris te weten komen, vul dan hieronder het formulier gratis en vrijblijvend in.  

Kosten samenlevingscontract Notaris TIP:
Een samenlevingscontract kunt u opstellen bij de Notaris, dit voor wanneer u bijvoorbeeld gaan samenwonen. Hierin kunt u tal van afspraken vastleggen en een samenlevingscontract is vaak ook verstandig om op te laten stellen.

Bespaar tot 250 euro op de kosten van een samenlevingscontract bij de Notaris door offertes op te vragen!