Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract of trouwen

Wilt u de kosten van een samenlevingscontract te weten komen of wanneer u gaat trouwen wat de kosten zijn van de Notaris, dan helpen wij u graag verder. Hieronder leest u meer informatie over het samenlevingscontract bij de Notaris en kunt u vrijblijvende offertes opvragen om achter de kosten samenlevingscontract of trouwen te komen bij u in de buurt.

Samenlevingscontract opmaken:
- Dat doet u bij de Notaris
- Kunt u uw huishouden vastleggen
- Verdelingen, erfstukken etc.
- Kinderen

Wij hebben een ruime database met Notarissen die bij ons aangesloten zijn, bent u benieuwd naar de kosten van een samenlevingscontract opmaken voor u en uw partner, dan kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen.

Kosten samenlevingscontract of trouwen vergelijken:
Door offertes op te vragen bij Notarissen in uw eigen regio kunt u tot honderden euro’s besproken op de kosten van een samenlevingscontract of trouwen.

Partners kunnen samen een samenlevingscontract maken of laten opstellen bij de notaris. Mensen die gaan samenwonen zijn niet verplicht een samenlevingscontract op te stellen. In sommige gevallen is een notarieel samenlevingscontract wel verplicht. Bijvoorbeeld om partnerpensioen te ontvangen.

Kosten samenlevingscontract of trouwen TIP:
Wilt u gaan trouwen of wilt u een samenlevingscontract opstellen, laat u dan goed informeren door de Notaris. Tevens kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen bij Notarissen bij u in de omgeving.

Kom achter de kosten van een samenlevingscontract of trouwen door hieronder het formulier in te vullen.