Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract Rotterdam

Een samenlevingscontract is iets moois maar ook zeker aan te raden. De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract is 250 euro, dit is wel per Notaris anders, zo ook in Rotterdam. Door offertes op te vragen (kan hieronder) kunt u de kosten van een samenlevingscontract vergelijken en soms wel tot 200 euro besparen...

Samenlevingscontract in Rotterdam, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

Een samenlevingscontract kost gemiddeld tussen de 170 euro en 350 euro, ook in Rotterdam en omgeving. Wel is het verstandig om de prijzen te vergelijken en eventueel het opstellen van testamenten er bij aan te vragen met korting, dit kunt u allemaal bespreken met de Notaris.

Samenlevingscontract Rotterdam, enkele voordelen:
- Fijn gevoel
- Verbintenis aandikken met uw partner
- Relatief goedkoop

Kosten samenlevingscontract Rotterdam, vergelijken:
Wij hebben een ruime database met Notarissen, zo ook in de omgeving van Rotterdam. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten samenlevingscontract in Rotterdam bij de gewenste Notaris.

Kosten samenlevingscontract Rotterdam TIP:
Op zoek naar de kosten voor een samenlevingscontract in Rotterdam en omgeving, dan bent u bij ons op het juiste adres. Vele Notarissen in Rotterdam zijn bij ons aangesloten en willen u graag verder helpen aan een prachtig samenlevingscontract voor u en uw partner.

Bespaar nu tot 200 euro op de kosten van een samenlevingscontract in Rotterdam!