Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract Utrecht

Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen door de Notaris, bent u natuurlijk ook benieuwd naar de bijkomende kosten. De kosten van een samenlevingscontract kunnen variëren van 170 euro tot aan 450 euro. Tevens kunt u vaak een testament er bij onderhandelen en zijn er tal van mogelijkheden tot overleg met de Notaris.

Alvorens u een samenlevingscontract in Utrecht gaat opstellen bij de Notaris kunt u er over nadenken wat u er allemaal in wilt hebben (zie hieronder). En zich afvragen welke Notaris u gaat inschakelen, maar dat is lastig. Hieronder komt u in contact met Notarissen in de omgeving van Utrecht die voor u een samenlevingscontract kunnen opstellen.

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 323.617 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal.

Samenlevingscontract in Utrecht, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

Een samenlevingscontract kost gemiddeld tussen de 170 euro en 350 euro, ook in Utrecht en omgeving. Wel is het verstandig om de prijzen te vergelijken en eventueel het opstellen van testamenten er bij aan te vragen met korting, dit kunt u allemaal bespreken met de Notaris.

Samenlevingscontract Utrecht, enkele voordelen:
- Fijn gevoel
- Verbintenis aandikken met uw partner
- Relatief goedkoop

Kosten samenlevingscontract Utrecht, vergelijken:
Wij hebben een ruime database met Notarissen, zo ook in de omgeving van Utrecht. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten samenlevingscontract in Utrecht bij de gewenste Notaris.

Kosten samenlevingscontract Utrecht TIP:
Bent u benieuwd naar de kosten samenlevingscontract in de regio van Utrecht voor uw eigen situatie en dat van uw partner, vul dan hieronder het formulier in.