Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten samenlevingscontract

De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract zijn 250 euro, soms kan het zijn dat een Notaris hier 170 euro voor vraagt maar soms ook 500 euro. Daarom raden wij aan om her en der offertes op te vragen om achter de exacte en tevens de laagste kosten samenlevingscontract te komen. Bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan hieronder uw gegevens vrijblijvend in.

Kosten samenlevingscontract, enkele onderdelen m.b.t. de inhoud:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 175 euro zijn maar ook 350 euro.

Kosten samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Kosten samenlevingscontract vergelijken:
De gemiddelde kosten van een samenlevingscontract zijn tussen de 175 en 400 euro. Zoals u ziet zit hier een behoorlijk verschil in en is het zeker aan te raden om de kosten van een samenlevingscontract te vergelijken om achter de laagste samenlevingscontract kosten te komen.

Kosten samenlevingscontract TIP:
Bent u benieuwd naar de exacte kosten van een samenlevingscontract voor uw eigen situatie, vraag dan hieronder vrijblijvende offertes op. Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste kosten samenlevingscontract, u krijgt 6 vrijblijvende offertes toegezonden van Notarissen bij u in de omgeving.

Bespaar tot 265 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!