Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten testament maken

Op zoek naar de kosten voor het maken van een testament, daar helpen wij u graag bij. Op deze pagina komt u achter de laagste kosten van een testament maken voor uw eigen situatie.

De notaris stuurt u in ieder geval een offerte met daarin de standaard werkzaamheden die vastliggen op grond van zijn wettelijke taak. In de offerte staat in welke werkzaamheden bij het kantoor als ´gebruikelijk´ worden aangemerkt en welke als extra of aanvullend worden beschouwd. Er kunnen bijvoorbeeld extra kosten in rekening gebracht worden als er sprake is van een spoedopdracht of als er bijzondere specialisaties nodig zijn. 

Kosten testament maken vergelijken:
Steeds meer mensen vergelijken de kosten voor het maken van een testament, en dat is logisch. De gemiddelde kosten voor het opstellen van een testament is 300 euro, maar dit kan ook zo 180 euro zijn maar ook 500 euro. Daarom adviseren wij om vrijblijvende offertes op te vragen om achter de kosten voor het maken van een testament te komen.

Kosten testament maken TIP:
Door de jaren heen hebben wij een ruime database met notariskantoren opgebouwd die bij ons zijn aangesloten. Door hieronder het formulier in te vullen sturen de notariskantoren bij u in de omgeving automatisch vrijblijvende offertes toe.