Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten testament opmaken

Een testament opmaken doet u bij de Notaris, maar welke Notaris is nou het goedkoopste voor het opmaken van een testament, daar komt u achter door hieronder uw gegevens vrijblijvend in te vullen.

Het gemiddelde uurloon van een notaris zit boven de 100 euro. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het opmaken van een testament, vul dan hieronder het formulier in.

Kosten testament opmaken, meer informatie:
Het opmaken van een testament kan varieren tussen de 200 en 300 euro, soms zelfs nog hoger. Bijvoorbeeld in Apeldoorn zijn er zelfs notariskantoren die een tarief hanteren van bijna 400 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten voor het opmaken van een testament te vergelijken.

Kosten testament opmaken vergelijken:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten testament opmaken, dat is logisch want zoals u hierboven kunt lezen verschillen de kosten voor het opmaken van een testament behoorlijk.

Kosten testament opmaken TIP:
Wij hebben de oplossing! Door de jaren heen zijn er vele notariskantoren bij ons aangesloten, zo ook binnen uw eigen regio. Door hieronder het formulier in te vullen komt u vrijblijvend achter de kosten testament opmaken.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het opmaken van een testament voor uw eigen opdracht? Bespaar dan nu tot 70% op de kosten testament opmaken.