Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Kosten testament opvragen

Voor het opmaken van een testament worden er kosten in rekening gebracht door de notaris. Enkele jaren geleden waren de gemiddelde kosten voor het opmaken van een testament nog 200 euro, deze zijn nu al gestegen naar 300 euro. Tevens moet u letten op de all in prijs die de notaris rekent, dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Het gemiddelde uurloon van een notaris zit boven de 100 euro. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het opmaken van een testament, vul dan hieronder het formulier in.

Kosten testament opvragen, meer informatie:
Het opmaken van een testament kan varieren tussen de 200 en 300 euro, soms zelfs nog hoger. Bijvoorbeeld in Apeldoorn zijn er zelfs notariskantoren die een tarief hanteren van bijna 400 euro. Daarom raden wij aan om goed de kosten voor het opmaken van een testament te vergelijken.

Kosten testament opvragen vergelijken:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten testament opvragen, dat is logisch want zoals u hierboven kunt lezen verschillen de kosten voor het opmaken van een testament behoorlijk.

Kosten testament opvragen TIP:
Wij hebben de oplossing! Door de jaren heen zijn er vele notariskantoren bij ons aangesloten, zo ook binnen uw eigen regio. Door hieronder het formulier in te vullen komt u vrijblijvend achter de kosten testament opmaken.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het opvragen van een testament voor uw eigen opdracht? Bespaar dan nu tot 70% op de kosten testament opmaken.