Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Legalisatie Notariskosten

Op deze pagina komt u alles te weten over legalisatie Notariskosten handtekeningen. Bent u benieuwd naar de Notariskosten voor het legaliseren van uw handtekening? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Het is belangrijk dat met zekerheid vaststaat dat je zélf de volmacht/verklaring hebt ondertekend en niet iemand anders. Daarom wordt de handtekening op de volmacht/verklaring gelegaliseerd. Legalisatie betekent dat een notaris vaststelt dat je inderdaad zélf de volmacht/verklaring ondertekent. Op deze wijze kan achteraf geen onenigheid ontstaan over de echtheid van jouw handtekening en wordt de kans op misbruik sterk beperkt.


Legalisatie Notariskosten, waar:

Iedere notaris in Nederland is bevoegd jouw handtekening te legaliseren. De notaris die jouw handtekening legaliseert, kan hiervoor kosten in rekening brengen.


Legalisatie Notariskosten, hoe:

Je ondertekent de volmacht/verklaring pas op het notariskantoor. Het is raadzaam om eerst telefonisch contact met het notariskantoor op te nemen om te vragen op welk moment je op kantoor kunt komen.

Je moet bij je bezoek de volgende zaken mee te nemen:
- De brief die je van ons kantoor hebt ontvangen.
- De volmacht/verklaring.
- Een geldig legitimatiebewijs (een paspoort, een identiteitskaart, een Nederlands rijbewijs of een vreemdelingendocument).     

Legalisatie Notariskosten TIP:
Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste Notariskosten voor het legaliseren van een handtekening.

Tot 350 euro besparen op de legalisatie Notariskosten voor uw eigen opdracht!