Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Notariële volmacht overlijden

Bent u benieuwd naar de kosten van een Notariële volmacht bij het overlijden, dan bent u bij ons op het juiste adres. Het afwikkelen van een nalatenschap is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Naast het verdelen van persoonlijke bezittingen en inboedel, zal ook de financiële afwikkeling moeten worden verzorgd. Daaronder valt bijvoorbeeld het wijzigen van de tenaamstelling of het opheffen en verdelen van bankrekeningen, het innen van verzekeringsgelden en het doen van belastingaangiften.

Notariële volmacht overlijden:
Het is belangrijk dat met zekerheid vaststaat dat je zélf de volmacht/verklaring hebt ondertekend en niet iemand anders. Daarom wordt de handtekening op de volmacht/verklaring gelegaliseerd. Legalisatie betekent dat een notaris vaststelt dat je inderdaad zélf de volmacht/verklaring ondertekent. Op deze wijze kan achteraf geen onenigheid ontstaan over de echtheid van jouw handtekening en wordt de kans op misbruik sterk beperkt.

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Notariële volmacht overlijden, prijs vergelijken:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de kosten van een Notariële volmacht bij het overlijden, dat is logisch want hiermee kunt u tot honderden euro’s besparen.

Notariële volmacht overlijden TIP:
Wij hebben een ruime database met Notariskantoren zo ook binnen uw eigen regio. Bent u benieuwd naar de kosten voor een Notariële volmacht overlijden dan kunt u hieronder het formulier invullen.