Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Notaris volmacht legaliseren

Een handtekening legaliseren kan bij elke Notaris geregeld worden, ook voor een volmacht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor een handtekening legaliseren bij de Notaris volmacht.

Notaris volmacht legaliseren, informatie:
Het is belangrijk dat met zekerheid vaststaat dat je zélf de volmacht/verklaring hebt ondertekend en niet iemand anders. Daarom wordt de handtekening op de volmacht/verklaring gelegaliseerd. Legalisatie betekent dat een notaris vaststelt dat je inderdaad zélf de volmacht/verklaring ondertekent. Op deze wijze kan achteraf geen onenigheid ontstaan over de echtheid van jouw handtekening en wordt de kans op misbruik sterk beperkt.

Volmacht soorten:
- Algemene Volmacht
- Notariële volmacht
- Onderhandse volmacht
- Bijzondere volmacht

Notaris volmacht legaliseren:
Een volmacht en een handtekening legaliseren gebeurt bij de Notaris, echter brengt dit wel kosten met zich mee. Vergelijk daarom goed de kosten van een handtekening legaliseren bij de Notaris en het regelen van een volmacht.

Notaris volmacht legaliseren TIP:
Wij hebben een ruime database met Notariskantoren zo ook binnen uw eigen regio. Bent u benieuwd naar de kosten voor een Notaris volmacht legaliseren, dan kunt u hieronder vrijblijvende offertes opvragen.