Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Notariskosten jurisdische fusie

Bent u benieuwd naar de Notariskosten voor een juridische fusie, dan bent u bij ons op het juiste adres. U komt achter de laagste Notariskosten juridische fusie door hieronder het formulier in te vullen en vervolgens de toegestuurde offertes te vergelijken.

Een juridische fusie is een rechtshandeling van twee of meer rechtspersonen waarbij één rechtspersoon het vermogen van de andere rechtspersoon verkrijgt of een nieuwe rechtspersoon wordt opgericht bij de rechtshandeling. De juridische fusie is een ingrijpende herstructurering van een rechtspersoon. Bij een dergelijke fusie gaat nl. het gehele vermogen van de verdwijnende rechtspersoon over op de verkrijgende rechtspersoon en houdt de eerstgenoemde rechtspersoon op te bestaan.

Juridische fusie, enkele stappen:

- voorstel tot fusie
- toelichting op de voorgenomen fusie
- terinzagelegging (o.m. bij het handelsregister)
- publicatie van de terinzagelegging in een landelijk dagblad
- de verklaring van geen bezwaar (non-verzet) af te geven door de rechtbank
- besluit tot fusie en tenslotte
- de notariële akte van fusie.

Ook moet bekeken worden of er op voorhand geen wijziging van de statuten van de verkrijgende rechtspersoon (bijv. een besloten vennootschap) moet worden gerealiseerd.

Vul hieronder uw gegevens in en kom achter de laagste Notariskosten voor een juridische fusie.

Notariskosten juridische fusie, TIP:
Steeds meer Nederlanders vergelijken de Notariskosten juridische fusie door offertes op te vragen. De toegestuurde offertes zijn gratis en vrijblijvend. Hiermee kunt u tot 70% besparen op de Notariskosten juridische fusie.

Bespaar tot 309 euro op de Notariskosten juridische fusie door offertes op te vragen!