Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Prijs Notaris samenlevingscontract

U gaat samenwonen en bent op zoek naar de laagste prijs bij de notaris voor het opstellen van een samenlevingscontract? Deze website helpt u met het vinden naar de laagste prijs van een notaris voor het opstellen van een samenlevingscontract en voorziet u van zoveel mogelijk informatie.

Prijs notaris samenlevingscontract, div. afspraken:
 - De kosten van het gezamenlijk levensonderhoud
 - De kosten van de huishouding
 - Gebruikmaking van bankrekeningen
 - Afspraken over verdeling van bezitting bij beëindigen relatie
 
Een door een notaris opgesteld samenlevingscontract kan als voorwaarde gesteld worden om in aanmerking te komen voor bepaalde regelingen, bijvoorbeeld partnerpensioen of een hypotheekakte.


Prijs notaris samenlevingscontract vergelijken:

Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te laten stellen is het aan te raden om de kosten goed te gaan vergelijken. De gemiddelde prijs van een samenlevingscontract zit tussen de 250 en 350 euro, dit is geheel afhankelijk van de notaris.


Prijs notaris samenlevingscontract:

Steeds meer Nederlanders vergelijken de prijs van een notaris voor het opstellen van een samenlevingscontract, dat is logisch want de ene kan een stuk goedkoper zijn dan de andere Notaris.


Prijs Notaris samenlevingscontract vergelijken:

Wat wij u aanraden is goed de prijs van een notaris samenlevingscontract te vergelijken. Door offertes naast elkaar te houden en op te vragen kunt u wel tot 70% op de totale prijs van een notaris samenlevingscontract besparen, soms dus wel tot honderd euro!


Prijs notaris samenlevingscontract, TIP:

Wij hebben een groot netwerk van wel meer dan 600 Notariskantoren, ook bij u in de buurt. Op deze manier kunt u besparen en achter de laagste prijs van een notaris komen voor het opstellen van een samenlevingscontract en eventueel een testament.

Een goede vergelijk van de prijs van een notaris voor het maken van een samenlevingscontract is verstandig en kan veel geld en tijd besparen!