Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u graag een Notaris inschakelen om een samenlevingscontract op te stellen of te wijzigen, dan helpen wij u graag verder.

In Amsterdam zijn diverse Notariskantoren gevestigd, wij raden aan om eerst tarieven te gaan opvragen alvorens u een samenlevingscontract in Amsterdam gaat opstellen. Vul hieronder uw gegevens in en kies de goedkoopste Notaris uit.

Samenlevingscontract Amsterdam, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Amsterdam, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Amsterdam TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Amsterdam en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Bespaar tot 150 euro op de kosten van een samenlevingscontract in Amsterdam!