Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Deventer

Bent u op zoek naar een goedkope Notaris in Deventer, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zo komt u op deze pagina alles te weten over een samenlevingscontract bij de Notaris in Deventer en kutn u vrijblijvende offertes opvragen bij Notariskantoren in Deventer voor het opstellen of wijzigen van een samenlevingscontract.  

Samenlevingscontract Deventer, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Deventer, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Deventer TIP:
Op zoek naar de laagste kosten voor een samenlevingscontract binnen Deventer en omgeving, vul dan hieronder het formulier vrijblijvend in. De toegestuurde vrijblijvende offertes zijn gratis, vergelijk de toegestuurde offertes goed.

Tot 140 euro besparen door offertes op te vragen. Vergelijk de toegestuurde offertes goed!