Volg ons op:
Facebook Linkedn Twitter

Samenlevingscontract Egmond aan Zee

Wilt u een samenlevingscontract gaan opstellen of wijzigen bij een Notaris in Egmond aan zee, dan bent u bij ons op het juiste adres! Hieronder leest u alle informatie over een samenlevingscontract in Egmond aan Zee en komt u achter de laagste prijs van een samenlevingscontract in Egmond aan Zee.

Samenlevingscontract Egmond aan Zee, enkele onderdelen:
- Bankrekeningen
- Kosten verzorgen en opvoeden kinderen (evt.)
- Verdeling van bezittingen (bij uit elkaar gaan)
- Kosten gehele huishouden, te denken aan kleding, boodschappen en woonlasten

De kosten samenlevingscontract voor uw situatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen de kosten samenlevingscontract 150 euro zijn maar ook 350 euro.

Samenlevingscontract, enkele voorwaarden:
- Niet onder curatele
- 18 + leeftijd
- Geen strafbare feiten plegen

Samenlevingscontract Egmond aan Zee, kosten vergelijken:
Wanneer u van plan bent om een samenlevingscontract op te stellen dan raden wij zeker aan om de kosten te vergelijken. Niet elke Notaris hanteert dezelfde kostenpost voor het opstellen van een samenlevingscontract, zo kan dit verschillen in tientallen maar ook soms honderden euro’s voor dezelfde akte.

Samenlevingscontract Egmond aan Zee TIP:
Door hieronder het formulier in te vullen komt u achter de laagste prijs van een samenlevingscontract in Egmond aan Zee. Vele Notariskantoren zijn bij ons aangesloten die graag aan u de kosten van een samenlevingscontract willen doorgeven.

Bespaar tot 166 euro op de kosten van een samenlevingscontract door offertes op te vragen!